املت اسفناج و پنیر با قارچ

املت اسفناج و پنیر با قارچ

املت اسفناج و پنیر با قارچ یکی از مقوی‌ترین صبحانه‌هایی هست که می‌تونید برای کودکتون تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و مقوی که بچه‌ها عاشقش می‌شن رو براتون قرار دادیم.

مواد لازم تهیه املت اسفناج و پنیر و با قارچ

  • یک عدد تخم‌مرغ
  • دو قاشق غذاخوری اسفناج بخارپز خردشده
  • یک قاشق غذاخوری پنیرخامه‌ای
  • یک قاشق غذاخوری روغن مایع یا مقداری کره پاستوریزه
  • نصف قاشق چایخوری دارچین
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه
  • سه عدد قارچ
  • مقدار جزئی نمک (برای کودکان بالای یکسال)
  • یک قاشق چایخوری آرد جو دوسر
املت اسفناج و پنیر با قارچ

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر با قارچ

  1. اگه از اسفناج تازه استفاده میکنی اون رو خیلی کم بخارپز کن یا تفت بده و بعد با چاقوی تیز ریزش کن تا توی املت بهتر پخش بشه (اگه از اسفناجی استفاده میکنی که قبلا پخته شده حتما آب اضافیش رو بگیر که املت خیلی شل نشه.
  2. تخم‌مرغ رو توی کاسه بشکن و با چنگال هم بزن تا یکدست شه.
  3. قارچ‌ها رو بعد از اینکه شستی خرد کن.
  4. اسفناج خردشده، تخم‌مرغ، قارچ، پنیر، آرد جودوسر، دارچین، زردچوبه و نمک رو با هم ترکیب کن.
  5. مقداری کره یا روغن توی تابه بریز و مقداری حرارت بده و سپس ترکیب تخم‌مرغ رو توی تابه بریز و اجازه بده کاملا سفت و پخته شه (دقت کن که به خاطر احتمال خطر آلودگی با سالمونلا، تخم‌مرغ باید کاملا سفت شه و به هیچ عنوان حالت خام یا عسلی نداشته باشه).
  • البته میتونی برای تنوع مواد دیگه‌ای هم به املت اضافه کنی (مثل: گوجه، فلفل‌دلمه‌های رنگی و…)

جهت دریافت مشاوره همین حالا فرم زیر رو کامل کن!

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *