فرنچ تست موزی یکی از مقویترین صبحانههایی هست که میتونید برای کودکتون تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و مقوی که بچهها عاشقش میشن رو براتون قرار دادیم.
مواد لازم تهیه فرنچ تست موزی
- یک عدد تخممرغ
- سه قاشق غذاخوری شیرگاو پاستوریزه
- یکچهارم قاشق چایخوری پودر وانیل
- یک قاشق غذاخوری روغن مایع یا مقداری کره پاستوریزه
- دو قاشق غذاخوری موز رسیده له شده (برای شیرین شدن طبیعی)
- یکچهارم قاشق چایخوری دارچین


طرز تهیه فرنچ تست موزی
- تخممرغ، شیر، موز له شده، دارچین و وانیل رو توی یه کاسه بریز و با چنگال یا همزن دستی خوب مخلوط کن تا کاملا یکدست بشه. موز علاوه بر شیرینی طبیعی، بافت رو هم لطیفتر میکنه و بچهها راحتتر میخورن.
- نان تست رو اندازه دلخواه یا قالبخورده فانتزی برش بزن.
- هر برش نان رو چند ثانیه در مخلوط تخممرغی بزن (از هر دو طرف) تا خوب به خورد نان بره، ولی خمیر نشه.
- یه تابه نچسب رو با حرارت ملایم گرم کن و کمی کره یا روغن بهش اضافه کن.
- نان آغشته شده رو توی تابه بذار و هر طرف رو حدود دو سه دقیقه یا تا وقتی طلایی بشه، حرارت ملایم بده.
- میتونی از برشهای میوه تازه (موز، توتفرنگی و…) در کنارش استفاده کنی یا مقداری کره بادامزمینی، کنجد یا پودر نارگیل روی اون بریزی که کودک با اشتهای بهتری فرنچ تست رو بخوره.
جهت دریافت مشاوره همین حالا فرم زیر رو کامل کن!