کیک خرما و گردو

کیک خرما و گردو

کیک خرما و گردو یکی از مقوی‌ترین صبحانه‌هایی هست که می‌تونید برای کودکتون تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و مقوی که بچه‌ها عاشقش می‌شن رو براتون قرار دادیم.

مواد لازم تهیه کیک خرما و گردو

  • دو عدد تخم‌مرغ
  • یک لیوان (120 گرم) آردشیرینی یا آرد گندم
  • ده عدد خرما
  • نصف لیوان (120 سی‌سی) شیرگاو پاستوریزه
  • نصف قاشق چایخوری دارچین
  • یک‌چهارم لیوان (60 سی‌سی) روغن مایع یا کره ذوب‌شده
  • یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر وانیل
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • دو قاشق غذاخوری گردو آسیاب‌شده
  • یک قاشق غذاخوری شکر (بالای یکسال)

طرز تهیه کیک خرما و گردو

  1. خرماها رو با شیر مخلوط کن و روی حرارت ملایم بذار تا کمی نرم بشن. بعد از 3-2 دقیقه، از روی حرارت بردار و با گوشت‌کوب یا غذاساز پوره‌شون کن تا کاملا یکدست شه. (میتونی کمی موز له شده هم با خرما ترکیب کنی برای شیرینی بیشتر و بافت لطیف تر. اگه موز اضافه کردی کلا شکر رو حذف کن)
  2. تخم‌مرغ‌ها، وانیل و روغن رو با همزن دستی بزن تا کف‌دار و یکدست بشه. پوره خرما و شیر رو هم بهش اضافه کن و خوب مخلوط کن.
  3. آرد، بکینگ پودر و دارچین رو با هم الک کن و کم‌کم به مخلوط مایع اضافه کن و با لیسک یا همزن دستی به آرومی هم بزن تا یه بافت غلیظ و یکدست داشته باشی و در نهایت گردو‌های آسیاب شده رو به مخلوط اضافه کن.
  4. قالب مورد نظر رو چرب کن یا کاغذ روغنی بنداز.
  5. فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کن.
  6. ترکیب کیک رو داخل قالب بریز و حدود 30 تا 40 دقیقه زمان میبره که پخته شه (با خلال دندون تست کن، اگه تمیز دراومد یعنی کیک آماده‌ست.

جهت دریافت مشاوره همین حالا فرم زیر رو کامل کن!

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *