رولت خرما و بیسکویت

رولت خرما و بیسکویت یکی از مقوی‌ترین صبحانه‌هایی هست که می‌تونید برای کودکتون تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و مقوی که بچه‌ها عاشقش می‌شن رو براتون قرار دادیم.

مواد لازم رولت خرما و بیسکویت (حدود 10 تا رولت کوچیک)

  • پانزده عدد خرما
  • حدود پانزده عدد بیسکویت ساده
  • دو قاشق غذاخوری کره بادام‌زمینی یا کره مغزها
  • دو قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده (یا هر نوع مغز دلخواه)
  • دو قاشق غذاخوری کنجد یا پودرنارگیل
  • یک‌چهارم قاشق چایخوری دارچین
رولت خرما و بیسکویت

طرز تهیه رولت خرما و بیسکویت

  1. بیسکویت‌ها رو داخل کیسه فریزر بریز و با وردنه یا پشت قاشق خرد کن. بهتره خیلی ریز نشه و مقداری بافت داشته باشه.
  2. هسته و پوست خرما‌ها رو جدا کن و داخل غذاساز بریز تا خمیر نرم و چسبنده‌ای شه
  3. پودر دارچین، کره بادام‌زمینی یا کره مغزها رو به خرما اضافه کن و خوب مخلوط کن (اگه خمیر خیلی سفته میتونی یه مقدار آب به اون اضافه کنی)
  4. یه لایه از خمیر خرما رو کاغذ روغنی پهن کن و بعد روی اون یه لایه بیسکویت خرد شده پهن کنید و مجدد این لایه‌ها رو تکرار کن. با دقت خمیر رو رول کن (مثل رولت شیرینی) رول رو چند ساعت توی یخچال بذار تا خوب سفت و شکل بگیره.
  5. رول رو به قطعات کوچک برش بزن و روی اونها پودر نارگیل یا کنجد بریز.

جهت دریافت مشاوره همین حالا فرم زیر رو کامل کن!

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *