توپک گوشت و سیب‌زمینی

توپک گوشت و سیب‌زمینی

توپک گوشت و سیب‌زمینی یکی از مقوی‌ترین غذاهای اصلی هست که می‌تونید برای کودکتون تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و مقوی که بچه‌ها عاشقش می‌شن رو براتون قرار دادیم.

مواد لازم توپک گوشت و سیب‌زمینی

  •  90 گرم گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • یک عدد سیب‌زمینی کوچک بخارپزشده
  • یک عدد پیاز کوچک (رنده شود)
  • یک حبه سیر
  • یک عدد گوجه‌فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری آرد جو دوسر یا آرد سوخاری
  • مقداری جعفری تازه
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه و ادویه‌های دلخواه
  • یک قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی
  • نمک به مقدار کم
توپک گوشت و سیب‌زمینی

طرز تهیه توپک گوشت و سیب‌زمینی

  1. گوشت، سیب‌زمینی پوره شده، پیاز رنده شده (آب پیاز گرفته شود)، سیر، تخم‌مرغ، نمک، ادویه‌ها، آرد و سبزی خرد شده رو در یه کاسه مخلوط کن و بعد به شکل توپک‌های کوچک درست کن
  2. روغن را در تابه گرم کن، توپک‌های کوچیک رو با حرارت ملایم بپز که کاملا پخته و طلایی شه.
  3. سپس توپک‌ها رو با سبزیجات دلخواه (گوجه، کلم و…) برای کودک آماده کن.
  • برای بچه‌های کوچکتر، میتونی بعد از پخت کمی سس گوجه خونگی اضافه کنی و در حد 5 دقیقه بگذاری بپزه تا نرم‌تر شه.
  • برای تنوع میتونی توپک‌ها رو در فر هم بپزی تا روغن کمتر مصرف شه
  • اگه میخوای بافت توپک‌ها نرم‌تر شه، میتونی یه قاشق غذاخوری پوره هویج یا کدو پخته به مایه اضافه کنی.

جهت دریافت مشاوره همین حالا فرم زیر رو کامل کن!

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *