توپک گوشت و سیبزمینی یکی از مقویترین غذاهای اصلی هست که میتونید برای کودکتون تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و مقوی که بچهها عاشقش میشن رو براتون قرار دادیم.
مواد لازم توپک گوشت و سیبزمینی
- 90 گرم گوشت چرخکرده کمچرب
- یک عدد تخممرغ
- یک عدد سیبزمینی کوچک بخارپزشده
- یک عدد پیاز کوچک (رنده شود)
- یک حبه سیر
- یک عدد گوجهفرنگی
- یک قاشق غذاخوری آرد جو دوسر یا آرد سوخاری
- مقداری جعفری تازه
- نصف قاشق چایخوری زردچوبه و ادویههای دلخواه
- یک قاشق غذاخوری روغن سرخکردنی
- نمک به مقدار کم


طرز تهیه توپک گوشت و سیبزمینی
- گوشت، سیبزمینی پوره شده، پیاز رنده شده (آب پیاز گرفته شود)، سیر، تخممرغ، نمک، ادویهها، آرد و سبزی خرد شده رو در یه کاسه مخلوط کن و بعد به شکل توپکهای کوچک درست کن
- روغن را در تابه گرم کن، توپکهای کوچیک رو با حرارت ملایم بپز که کاملا پخته و طلایی شه.
- سپس توپکها رو با سبزیجات دلخواه (گوجه، کلم و…) برای کودک آماده کن.
- برای بچههای کوچکتر، میتونی بعد از پخت کمی سس گوجه خونگی اضافه کنی و در حد 5 دقیقه بگذاری بپزه تا نرمتر شه.
- برای تنوع میتونی توپکها رو در فر هم بپزی تا روغن کمتر مصرف شه
- اگه میخوای بافت توپکها نرمتر شه، میتونی یه قاشق غذاخوری پوره هویج یا کدو پخته به مایه اضافه کنی.
جهت دریافت مشاوره همین حالا فرم زیر رو کامل کن!