ترافل خرما

ترافل خرما

ترافل خرما یکی از مقوی‌ترین صبحانه‌هایی هست که می‌تونید برای کودکتون تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و مقوی که بچه‌ها عاشقش می‌شن رو براتون قرار دادیم.

مواد لازم ترافل خرما (برای حدود 12 عدد ترافل کوچک)

  • پانزده عدد خرما
  • چهار قاشق غذاخوری جو دوسرپرک
  • دو قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده (یا هر نوع مغز دلخواه)
  • دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل
  • یک قاشق غذاخوری کنجد آسیاب شده
ترافل خرما

طرز تهیه ترافل خرما

  1. جو دوسرپرک رو بدون روغن در یک تابه خشک بریز و روی حرارت ملایم حدود 5-3 دقیقه هم بزن تا کمی بوی برشته بده و رنگش خیلی کم طلایی شه. صبر کن کاملا خنک شه و بعد آسیاب کن و برای ترکیب با خرما آماده باشه.
  2. پوست و هسته خرما‌ها رو جدا کن و آن‌ها را کاملا له کن (اگر خیلی خشک بود مقداری آب به آن اضافه کن).
  3. خرمای له شده را به همراه پودر جو دوسر، گردو آسیاب‌شده، کنجد آسیاب‌شده، داخل غذاساز بزن و ترکیب کن
  4. از خمیر به اندازه یک گردو بردار و در پودر نارگیل بغلتان
  5. ترافل‌ها رو در یه ظرف دربسته داخل یخچال بذار تا کمی سفت شده

جهت دریافت مشاوره همین حالا فرم زیر رو کامل کن!

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *