ترافل خرما یکی از مقویترین صبحانههایی هست که میتونید برای کودکتون تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و مقوی که بچهها عاشقش میشن رو براتون قرار دادیم.
مواد لازم ترافل خرما (برای حدود 12 عدد ترافل کوچک)
- پانزده عدد خرما
- چهار قاشق غذاخوری جو دوسرپرک
- دو قاشق غذاخوری گردو آسیاب شده (یا هر نوع مغز دلخواه)
- دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل
- یک قاشق غذاخوری کنجد آسیاب شده


طرز تهیه ترافل خرما
- جو دوسرپرک رو بدون روغن در یک تابه خشک بریز و روی حرارت ملایم حدود 5-3 دقیقه هم بزن تا کمی بوی برشته بده و رنگش خیلی کم طلایی شه. صبر کن کاملا خنک شه و بعد آسیاب کن و برای ترکیب با خرما آماده باشه.
- پوست و هسته خرماها رو جدا کن و آنها را کاملا له کن (اگر خیلی خشک بود مقداری آب به آن اضافه کن).
- خرمای له شده را به همراه پودر جو دوسر، گردو آسیابشده، کنجد آسیابشده، داخل غذاساز بزن و ترکیب کن
- از خمیر به اندازه یک گردو بردار و در پودر نارگیل بغلتان
- ترافلها رو در یه ظرف دربسته داخل یخچال بذار تا کمی سفت شده
جهت دریافت مشاوره همین حالا فرم زیر رو کامل کن!